top of page

USAVRŠAVANJA

SERTIFIKAT MOŽETE DOBITI BILO GDE, KOD NAS

DOĐITE PRE SVEGA, PO ZNANJE!

PERFECTION 2.

Predstavljaja usavršavanje dve tehnike šminkanja po izboru. Perfection 2 obuka je predviđena za šminkere koji su savladali osnove i žele da unaprede određene makeup stilove. po dogovoru obuka se može održati u jednom ili dva dana.  Usavršavanje je individualnog tipa, prijave su otvorene tokom cele godine.

DSC04733.jpg
DSC04716d.jpg

PHOTO SHOOTING & EDIT TRAINING

Obuka fotografisanja profesionalne šminke,obrade fotografije u svrhu unapređenja vizualnog promovisanja šminkerskih i estetskih usluga. Obuka je predviđena da klijentu olakša  odabir i pripremu modela za fotografisanje, usavrši klijenta da prilagodi šminkerske tehnike prema potrebi fotografije.

 

Ova obuka je jednodnevnog tipa, obuhvata teorijski praktični vid usavršavanja. Klijent bira tehniku koju želi da edukator prezentuje a zatim uz njegovu pomoć vežba osnove fotografisanja, odabira i završne obrade fotografije.

MARKETING & STRATEGY
PERFECTION

Nudimo vam konsultacije  iz social media marketinga koje  podrazumevaju i beauty buisiness start savetovanje.

DSC04623bh.jpg
DSC04797.jpg

PERFECTION 1.

Predstavljaja usavršavanje jedne tehnike šminkanja po izboru. Perfection 1 obuka je predviđena za šminkere koji su savladali osnove i žele da unaprede određeni makeup stil.  Usavršavanje je individualnog tipa, prijave su otvorene tokom cele godine.

TSC.jpg
  • Instagram

Silvija Novaković

Kristinu sam doživela kao izuzetno gostoprimljivu i toplu osobu. Ona mi je tokom celog školovanja delovala jako pristupačno i na prvom mestu je čovek (što danas vise nije lako biti) i iskreni prijatelj, a zatim i profesionalac. Njeno stručno znanje je van serijsko i iznad svakog standarda. Bila sam na raznim obukama, ali mogu da Kažem, da Kristina drži jedan visoki nivo i pravi je uzor. Meni je čast što sam dobila priliku učiti od nje, ali prvo upoznati takvu divnu ličnost i imati tu privilegiju šminkati njene muze, poput drage Sare. Jedva čekam da dođem na još neko usavršavanje i da zajedno rastemo i budemo naravno još bolje.

TEA.jpg
  • Instagram

Teodora Rajkov

Kristina nije neko ko će vas pustiti da izađete iz njenog studija samo sa diplomom. Kao veliki majstor i perfekcionista, sa velikom ljubavlju i pažnjom će vam preneti njeno znanje. Na usavršavanju sam imala priliku da naučim tehniku koju primenjujem

svakodnevno u šminkanju i koje mi znatno olakšava posao. Kristinina energija i pojava je nešto što je retko i kao takvo nezaboravno.

Raditi i učiti od nje je za mene bilo jedno od lepših iskustava koje mi je dalo veliki vetar u ledja.

nina.jpg
  • Instagram

Nikolina Jovanović

Kao učenica predivne Kristine Uhelji, mogu reći da je njena škola šminkanja Master Of Arts pravi odabir, ukoliko želite ozbiljno da se posvetite šminkanju. Ono što najviše cijenim kod Kristine kao edukatora jeste njena posvečenost, strpljenje i smirenost prilikom obuke, maksimalno se trudi da svoje znanje nesebično prenese na učenice. Smatram da je bitno da istaknem da se Kristina prijateljski postavlja i da svaki čas pored učenja prođe u smijehu i zabavi, što njenu školu čini čarobnom. Kristina uz svoje učenice ostaje i nakon obuke, rado odgovori na sve poruke i daje najbolje savjete koji mnogo znače.

kf.jpg
  • Instagram

Kristina Fenjsaroši

Za mene je škola šminkanja u Master of Arts otvorila potpuno novi svet, šminka kao koncept je dobila novi, pravi smisao. Moje iskustvo na kursu je bilo veoma pozitivno. Kristina nam je uz profesionalnost, ljubaznost i opuštenost prenela ogromno znanje, objašnjavajući nam do najsitnijih detalja, i to, uvek sa osmehom na licu. A što je možda i najbitnije, bila nam je vetar u leđa, za svakoga od nas je uvek imala lepe reči, reči ohrabrenja i podrške.

Porodična atmosfera, profesionalan odnos, puno zabave, krasilo je svaki naš čas. Zahvalna sam na svemu i svima od srca preporučujem! Kada radite nešto iz ljubavi, ta energija se prepozna.

UTISCI O ŠKOLI ŠMINKANJA

bottom of page