top of page
IMG_9643_edited_edited_edited_edited_edi

O NAMA

Misija šminkerske i kozmetičke delatnosti je da klijentima pruži proizvode koji odgovaraju njihovim ličnim preferencijama i potrebama. No, naša strategija se ogleda i u tome što težim ka otkrivanju ličnosti i suštine žene i u kreiranju najboljeg načina da se lepota istakne bez prikrivanja njene istinske svojstvenosti. 
Master of Arts Gallery  tim nastoji da klijentima pruži inspiraciono i zadovoljavajuće iskustvo tokom tretmana iz svakog aspekta salona. Nastojimo da utičemo na poboljšanju  samopercepcije, samopouzdanja i zadovoljstva naših klijenata prilikom izlaska iz našeg salona.  

Master of Arts Gallery je osnovan sa kreativnom, autentičnom vizijom da se kontinuirano usavršava u svetu šminkerskih tehnika, kao i u oblasti dermatologije. Zbog želje za dostizanjem izvrsnosti i zbog potrebe da izrazimo vlastitu viziju  estetske profesije, razvili smo i autentične pristupe koži i njenim potrebama kako u kozmetičkim tretmanim tako i u šminerskim uslugama.

Eduktivni program galerije je tu da pored aktuelnih i modernih tehnika u beauty industriji potkuje šminkere i kozmetičare sa baznim i temeljnim znanjem iz stručnih oblasti. 
Master of Arta tim je osnovan sa kreativnom vizijom da smanji jaz između šminkerskih i kozmetičkih usluga u cilju očuvanja savršenog zdravlja kože klijenata.

Težimo ka tome da se svaki naš klijent oseća prijatno i dobrodošlo u našoj galeriji.

bottom of page