top of page

Kristina Uhelji, “Master of Arts Galery”, CEO

Oduvek zaljubljena u OTKRIVANJE i KREIRANJE.

A kako to lepše usmeriti, nego na suštinu žene?

Jer šminkanje je, za mene, mnogo više od palete boja i struktura.

Za mene, šminkanje je OTKRIVANJE žene, njene ličnosti, koja bljesne iz pogleda, pokreta obrva i osmeha, načina na koji rukom prođe kroz kosu.

A zatim i KREIRANJE najboljeg načina, da se ta suština istakne u svoj svojoj lepoti.

 

Šminkanje je oduvek bilo moj hobi i moja strast, a kako bolje upotrebiti tu energiju, nego se opredeliti da ona bude nosilac mog životnog poziva.

Zbog potrebe da vrhunski ovladam širokim spektrom tehnika, neprestano sam se edukovala na brojnim domaćim i međunarodnim usavršavanjima.

Zbog potrebe da izrazim vlastitu viziju šminkerske profesije, razvila sam i autentične stilove, prilagođene svakoj ženi ponaosob.

 

U svemu tome mi pomaže činjenica što znam kako funkcioniše koža, kompletno telo i svaka ćelija u njemu, jer su biološka, fiziološka i citološka znanja koja sam usvojila tokom studija, nešto što je sastavni deo moj pristupa svakom licu. Zbog želje za dostizanjem izvrsnosti, neprestano se usavršavam u oblasti dermatologije.

 

Tokom svog profesionalnog razvoja, bila sam suosnivač Moa Akademije, a potreba za nesputanim napredovanjem je dovela do osnivanja Master of Arts Galery, čiji sam osnivač i CEO.

FINAL-Kristina Uhelji SIGNATURE_edited_e
90567344-89D2-46FC-B812-2F163CA663A6.jpg

KRISTINA UHELJI

bottom of page